COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Scaune Ergonomice Industriale

  Scaune Ergonomice Industriale

 

vezi lista scaunelor ergonomice industriale Mey

 

ERGONOMOS va ofera cea mai larga gama de solutii ergonomice si scaune ergonomice industriale din Romania.

Scaunele industriale sunt proiectate să faciliteze o poziție corectă de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele afecțiuni musculo-scheletale ale spatelui, gâtului, umerilor sau mâinilor și posibilele accidente profesionale, oferind în același timp soliditate și rezistență în timp.

Majoritatea lucrătorilor din sectorul industrial muncesc aplecați în față într-o poziție care presupune o biomecanică diferită, adresată direct și exclusiv de design-ul și ingineria scaunelor ERGONOMOS.

Alternarea regulată între poziția și cea reduce presiunea în discurile vertebrale și minimizează iritarea sau întinderea ligamentelor sensibile cu condiția ca scaunul să susțină o alternare corectă între cele două poziții, adică să aibă un mecanism bun de reglare a înclinării șezutului, un bun suport lombar și o formă a șezutului care să faciliteze o poziție mai înaltă de lucru, permițând un unghi mai mare între șold și genunchi.

Scaunele ERGONOMOS ajută la prevenirea unor afecțiuni precum mialgii, ischemii și necroze musculare, hernierea și degenerarea discurilor vertebrale și alte tipuri de afecțiuni musculoscheletale, educând totodată utilizatorul în asumarea permanentă a unei posturi sănătoase.

Utilizarea scaunelor ergonomice:

  • reduce riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale
  • reduce oboseala
  • crește productivitatea
  • crește motivarea si starea de bine a angajaților

Scaune Ergonomice Industriale Mey

Reprezentam in Romania MEY CHAIR SYSTEMS GmbH – o companie germana specializata in producerea de scaune ergonomice industriale folosite in intreaga Europa de companii care le-au ales pentru calitate, durabilitate, versatilitate si caracteristici ergonomice deosebite.

vezi lista scaunelor ergonomice industriale Mey