COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Solutii Ergonomice pentru Birouri

FITOUT SolutionsPrin divizia Fitout Solutions suntem specializati in integrarea solutiilor complete de amenajare a spatiilor de office. De la compartimentarea spatiului, finisaje interioare, pardoseala, mobilier de birou, scaune de birou ergonomice pana la consultanta in ceea ce priveste amenajarea si maximizarea utilizarii spatiilor de birouri, Fitout va ofera solutii de design, eficientizare si minimizare a costurilor.

Consultanta

Consultanta si Project Management

Consultantii nostri va ajuta sa va asigurati ca spatiul dvs. de lucru respecta cerintele economice ale companiei, satisface nevoile angajatilor si sustine indeplinirea obiectivelor de afaceri.

Planificare spatiu

Planificare spatiu

Planificarea spatiului pentru birou poate fi o sarcină dificilă pentru ca trebuie luate in considerare cerintele de ocupare, comerciale si legale, precum si eficientizarea spatiului in ce priveste costurile si dezvoltarea ulterioara.

Partitii Sticla

Partitii Sticla

Folosind solutii manufacturate de o varietate de producatori de sisteme,  putem executa, in functie de nevoile dumneavoastra solutii complexe folosind partitii de sticla.

Lucrari de amenajare

Lucrari de amenajare

De la simpla estetizare a spatiului, pana la lucrari complexe de turnare de sapa, creare de canale de cabluri, tavane false modulare sau de gips-carton, oferim solutii tehnice pentru o amenajare eficienta.

Mobilier de birou

Mobilier de birou

Portofoliul nostru de mobilier de birouri  ilustreaza obiectivele pe care ni le propunem sa le atingem: functionalitate cu stil, eficientizare a spatiului si ergonomie.

Pardoseli

Pardoseli

Pardoselile pentru spatiile de birouri sunt create pentru a oferi o rezistenta indelungata combinata cu o intretinere usoara realizand de asemnea un efect vizual placut in mediul de lucru.