COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Acasa

Aer curat, lumina sanatoasa, solutii ergonomice inovative de a va organiza si decora casa si un birou ergonomic.

Daca suferiti de alergii produse de particule aeropurtate, daca aveti un animal de companie, sau daca sunteti fumator, sau pur si simplu daca va doriti ca aerul pe care il respirati in casa sa fie pur, curat de praf, polen, acarieni, matreata, spori de mucegai, compusi volatili si alte substante poluante, atunci purificatoarele de aer Blueair sunt solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Iluminatul corespunzator este esential pentru a desfasura o activitate eficienta si sanatoasa. Modul de iluminare afectează confortul fizic si vizual. O iluminare defectuoasa poate crea o pozitie nenaturala a corpului si, implicit, conduce la afectiuni produse de solicitarea repetitiva. Afla mai multe despre lumina sanatoasa si terapia cu lumina.

Datorita efortului constant de a sta in picioare muschii picioarelor sunt contractati in permanenta. Aceasta reduce fluxul de sange catre inima si restul corpului si sangele incepe sa se acumuleze in membrele inferioare. Pozitiile statice in pozitie ortostatica impreuna cu flexiunea repetitiva a corpului, gatului si mainilor reprezinta principalul risc de producere a afectiunilor acute sau cronice musculo-scheletale. Covoarele ergonomice si anti-oboseala Wearwell sunt create pe baze stiintifice pentru a ajuta persoanele care stau mult in picioare sa evite riscurile de afectiuni musculo-scheletale si ale sistemului circulator minimizand, de asemenea, considerabil oboseala pe care acestea o resimt in urma muncii indelungate pe o pardoseala dura.

Produsele ergonomice va vor ajuta sa gasiti cea mai inovatoare solutie de a va organiza si decora casa, iar daca munciti de acasa solutiile noastre va pot ajuta sa va creati un spatiu de lucru ergonomic in confortul propriei case.