COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Munca de birou

SANATATE. MOTIVATIE. COMFORT.

In mediul corporate de azi orele lungi de lucru la computer au un efect direct asupra sanatatii angajatilor. Un numar impresionant de zile libere sunt luate cu motivatie medicala, din cauza afectiunilor profesionale, mai ales afectiuni musculo-scheletale. O treime din toate afectiunile profesionale sunt de natura ergonomica si pot fi prevenite.

Fie ca vorbim de calitatea aerului, de pozitia corecta de stat pe scaun, de lumina, de statia de lucru potrivita si de periferice care sa sustina o munca in conditii ergonomice, produsele noastre vor satisface cele mai exigente cerinte, va vor ajuta sa aveti un spatiu de lucru mai confortabil si va vor mentine motivati si sanatosi.