COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Terapie cu Lumina

Desklamp - terapie cu luminaTerapia cu lumina este un procedeu stiintific inovator folosit pentru a trata oboseala si depresiile, a regla ritmul circadian si a creste energia, motivarea si buna-dispozitie. Succese deosebite au fost repurtate in folosirea terapiei cu lumina ca tratament pentru acnee si ca tratament paliativ in alte tipuri de afectiuni.

Lumie este o companie britanica, lider european in terapie cu lumina. Lumie a inventat revolutionarul « simulator de rasarit » – mult imitatul ceasul desteptator cu lumina Bodyclock. Toate produsele Lumie sunt echipamente medicale certificate, fiind folosite de sute de mii de persoane din intreaga lume, atat acasa, cat si in aplicatii speciale cum ar fi munca de birou, sportul de performanta, sau in clinici medicale.

Lumie este furnizor al NHS (National Health Service) si furnizor official al Federatiei Britanice de Natatie.

Mai multe detalii pe www.terapie-cu-lumina.ro.