COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Ergonomie si Sanatate

Fie ca este vorba de consultanta, de calitatea aerului pe care il respirati, de accesorii care sa va ajute sa creati un post de lucru confortabil si sanatos, sau de solutii care sa va sustina munca pe scaun sau in picioare prevenind afectiunile musculo-scheletale, misiunea noastra este sa va oferim solutii pentru o munca mai sanatoasa si o viata mai buna.

Ce este ergonomia?

Afectiuni medicale

Aer

Lumina

Mobilier si accesorii