COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Purificatoare de Aer

Credem ca aerul curat este un drept al omului. Blueair este o companie inovatoare, un lider in domeniul sau care are un obiectiv exclusiv: sa proiecteze si sa construiasca cele mai bune sisteme de purificat aerul disponibile pe piata. Purificatoarele de aer Blueair, castigatoare ale mai multor premii sunt pentru oameni care nu vor sa faca compromisuri cu sanatatea, functionalitatea sau design-ul, sau pentru industrii in care aerul pur este o necesitate (medicala, educatie, hoteliera). Produsele noastre imbunatatesc semnificativ calitatea aerului, ajutandu-va sa minimizati discomfortul produs de alergii, astm, particule aeropurtate si mirosuri, putand imbunatati sanatatea respiratorie si starea de bine a tuturor utilizatorilor. Performanta aparatelor Blueair este dovedita prin multiple teste si informatia pe care o oferim este integra si corecta astfel incat consumatorii sa faca o alegere avizata.

Blueair se afla printre cele mai bine cotate purificatoare de aer din lume. Blueair are printre cele mai mari CADR (rata de aer curat livrata) din industriea purificatoarelor de aer, cotate de AHAM (Asociatia Independenta a Producatorilor de Aparate de UZ Casnic din Statele Unite) in cadrul unor testari independente. Cu cat mai mare CADR, cu atat mai repede aparatul filtreaza aerul. Pentru mai multe detalii accesati www.cadr.org.

Mai multe detalii pe www.purificatoare-de-aer.ro.