COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Industria medicala si stomatologie

SOLUTII PROIECTATE SPECIAL PENTRU ACTIVITATEA SPECIFICA A STOMATOLOGILOR SI MEDICILOR.

Cand nu stau in picioare majoritatea operatorilor medicali muncesc aplecati in fata, sau in pozitia activa. Scaunele noastre sunt proiectate sa sustina in mod exclusiv acest tip de munca foarte specific si obositor.

Pentru ca peste 70% dintre stomatologi sufera dupa 35 de ani de afectiuni musculo-scheletale, scaunele BQE sunt proiectate sa aiba un caracter preventiv si curativ, ajutand operatorii medicali sa adopte o postura mai corecta in timpul muncii si sa isi prezerve o pozitie naturala a coloanei vertebrale.

Dezvoltarea si productia scaunelor BQE sunt facute pe baza studiilor stiintifice si academice privind biomecanica statului pe scaun si pe baza experientei clinice. Cu siguranta putem afirma ca Dynamic™ este cel mai avansat scaun pentru stomatologi si operatori medicali disponibil pe piata datorita mecanismului patentat si unic care face ca suportul lombar si inclinarea scaunului sa se ajusteze automat in functie de pozitia adoptata de operatorul medical, corectand postura acestuia si curvatura coloanei vertebrale.

De asemenea Ergonomos raspunde nevoii permanente de aer pur in facilitatile medicale si nevoii de organizare ergonomice a zonelor de lucru in cabinete prin oferta de purificatoare de aer profesionale Blueair si de produse de organizare de la 3M.

Pardoselile ergonomice si anti-oboseala Wearwell sunt create pe baze stiintifice pentru a ajuta persoanele care lucreaza in picioare sa evite riscurile de afectiuni musculo-scheletale si ale sistemului circulator minimizand, de asemenea, considerabil oboseala pe care acestea o resimt in urma muncii indelungate pe o pardoseala dura.

Covoarele ergonomice si anti-oboseala va vor ajuta sa cresteti productivitatea, motivarea si eficienta fortei de munca, evitand in acelasi timp riscul bolilor profesionale asociate pozitiei ortostatice.