COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Despre noi

Specialisti in ergonomie

Fie ca munciti intr-o fabrica, intr-un birou, acasa, intr-un cabinet stomatologic sau alt spatiu medical, produsele noastre ergonomice creeaza un mediu de munca si viata mai sanatos, mai confortabil si mai productiv.

Calitatea este cea mai importanta pentru noi. Misiunea noastra este sa imbunatatim calitatea muncii si vietii clientilor nostri oferindu-le cele mai bune solutii de produse si consultanta. Credem ca clientii nostri au dreptul la conditii mai bune de viata si munca si suntem aici sa ii sustinem. Obiectivul nostru este sa oferim produse inovatoare, calitate ireprosabila si cele mai bune sfaturi si customer service, devenind astfel lideri in sectorul nostru de piata.

Sustenabilitate

Credem ca pe langa succesul economic orice companie trebuie sa aiba in vedere o maniera de a-si desfasura activitatea responsabila ecologic si social.

Ne selectam partenerii pe baza dedicarii lor catre mediu si a responsabilitatii sociale.

De asemenea credem in a-i ajuta pe ceilalti sa faca alegeri mai sustenabile oferindu-le produse ecologice si eficiente energetic pentru a reduce amprenta de carbon.

Incercam in permanenta sa avem un aport la prezervarea resurselor lumii pentru generatiile care urmeaza.

Cariere

Suntem intotdeauna in cautare de persoane talentate care doresc sa se alature echipei noastre. Daca aveti o pasiune pentru ergonomie si customer service va rugam trimiteti-ne CV-ul dvs. insotit de o scrisoare de intentie. Asteptam cu interes mesajul dvs!