COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Bucurestiul este cea mai poluata capitala europeana

Raport EEAEuropean Environment Agency tocmai a publicat un raport care prezinta si analizeaza situatia calitatii aerului in Europa din 2002 pana in 2011. In raportul alaturat gasiti datele privind Romania.

Principalele concluzii privind calitatea aerului din Romania sunt ingrijoratoare. Bucurestiul este cea mai poluata capitala europeana, iar calitatea aerului mai ales din punctul de vedere al concentratiei de particule – PM2.5 si PM 10 este sub normele stabilite de UE.

Avand in vedere ca Agentia Internationala pentru Cercetarea Cancerului (The International Agency for Research on Cancer (IARC)), parte din WHO (Organizatia Mondiala a Sanatatii), a clasat acum poluarea aerului in aceeasi clasa de risc pentru sanatate cu fumul de tigara, radiatia ultravioleta si plutoniul, tragem si noi pe aceasta cale un mic semnal de alarma si militam, alaturi de alte organizatii si companii, precum Blueair AB, pentru introducerea in Europa de norme si certificari stricte pentru industria purificatoarelor de aer, precum CADR (Clean Air Delivery Rate), certificari care se folosesc in SUA de multi ani de zile si care ajuta consumatorii sa compare produsele de purificare a aerului disponibile pe piata intr-un mod coerent si informat.