COVOARE ERGONOMICE SI ANTI-OBOSEALA

Munca prelungita in pozitia ortostatica pe suprafete dure produce oboseala si creste riscul aparitiei afectiunilor musculo-scheletale si ale sistemului circulator. Acest lucru se intampla datorita presiunii pe care sistemul musculo-scheletal o suporta.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE INDUSTRIALE

Scaunele ergonomice industriale sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele accidente profesionale si afectiuni ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor, oferind in acelasi timp soliditate si rezistenta in timp.

afla mai multe detalii

SCAUNE ERGONOMICE PREVENTIVE

Scaunele ergonomice BQE va ajuta sa preveniti mialgii, ischemii si necroze musculare, hernierea si degenerarea discurilor vertebrale si alte tipuri de afectiuni musculo-scheletale, educandu-va totodata in asumarea permanenta a unei posturi sanatoase.

afla mai multe detalii

Purificatoare de aer in Afganistan

BlueAir, lider mondial in productia de purificatoare de aer, a furnizat 425 de purificatoare Misiunii Europene de Politie – EUPOL – din Kabul, Afganistan, un oraş cu una dintre cele mai grave probleme de poluare a aerului din lume.

Suntem mandri de contribuţia lasănătatea şi bunăstarea ofiţerilor de poliţie ai EUPOL, care opereaza în condiţii foarte dificile în Afganistan. EUPOL a facut cea mai buna alegere achizitionand purificatoare de aer BlueAir, care purifica aerul mai rapid de toti poluanţii din aer, cum ar fi praf, fum, virusi, polen şi spori de mucegai, decât oricare dintre concurenţii nostri", spune Herman Pihlträd, CEO al BlueAir.

EUPOL este strâns implicata în reforma şi formarea poliţiei afgane naţionale de la Kabul, in noua academie "Kabul Staff College", situata în centrul orasului Kabul.Capitala afgan suferă de o constanta poluare a aerului.

Datorită consumului de energie extrem de scăzut, purificatorul de aer Blueair produce aer curat 24 de ore din 24 la costuri foarte mici. Încorporand tehnologia de filtrare HEPASilent patentata, filtrul high-tech si procesul de ionizare, purificatorul Blueair surclaseaza concurenta prin durabilitate si mai ales datorita filtrului performant, dar de mica densitate, care genereaza o presiune mai mica in aparat, marind fluxul de aer purificat si scazand zgomotul si consumul de energie", a spus Dl. Pihlträd.